Jõudsime veel metsas käia

Ikka selle suve reegel oli – toimeta kohe, kui veel ilma on. Nii oli ka selle seenel käiguga.

Seeni saime tehtud 22 purki, kui vaid marinaad hea oleks ja kaaned peaks.

Lisan ka retsepti, et kui hea oli saab jällegi kasutada.

Marinaad:

  • 1 l vett
  • 2,5 sl soola
  • 4 sl suhkrut
  • 2 – 3 tk loorberilehte
  • 6 tera musta pipart
  • 2 tera nelki
  • kaneelikoort – poolele kogusele panin ja poolele mitte
  • 2 tk väikest porgandit
  • 3 tk sibulat
  • 2 sl 30%list äädikat (panin pisut rohkem)
Leotasin üle öö ja päevagi, vahetades vett kokku 3 korda. Kupatasime 15 minutit. Marinaadi jaoks ei ole vaja porgandit nii pikalt ette keeta ja sibul tuleks koos seentega lisada. Esimeses osas järgisin retsepti ja sibulast sai pudru. Purgid kuumutasin 170 kraadis 10 minutit ja kaaned keetsin.

Retsept: muudetult nami-nami.ee/Recipe/View/3213

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

*