Kaua saladuses olnud beseerull

Pikemat aega olen hiilanud suurepärase beseerulliga. See on lihtsalt nii hea.

Aga suurim saladus on see, et seda on imelihtne teha. Armas kosmeetik suutis mind panna saladust avaldama.

Tegelikult on ju tore, kui paljud teist saavad koduseid selle rulliga rõõmustada.

 

Besee:
6 munavalget
3-4 dl suhkrut (mina teen 3dl-ga)
1 dl vanillikastmepulbrit (Ekströms)

Täidis:
100-200 g mustikaid või vaarikaid
2 dl vahukoort
200 g maitsestamata toorjuustu
1-2 sl suhkrut

Vahustan munavalged kõvaks vahuks. Vähehaaval lisan suhkruga vaheldumisi vanillikastmepulbri. Laotan küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpsetan ahjus 175 kraadi juures 20 minutit. Pööran teisele küpsetuspaberile ja eemaldan pealmise paberi ning lasen jahtuda. Vahustan vahukoore ja lisan toorjuustu ning määrin beseele. Puistan peale marju (talvel sügavkülmast).

Head isu!

Algne retsept ilmselt ajakirjast Kodukiri, kindel pole, kuna mul on koopia paberil.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

*