Vahepeal on kevad saabunud?

Arvasin, et olen sel kuul aktiivsem postituste lisaja. Aga on läinud teisiti. Omades rohkem vaba aega, olen ma rohkem hõivatud kui ilma ajata. Huvitav tähelepanek :). Ja selliselt olengi lasknud mööda tähtsa päeva – kevade saabumise. Samas jällegi nagu ei oleks mööda lasknud, sest sel aastal on kevad saabunud vaid kalendri järgi. Mul ei ole ju tegelikult talve vastu midagi, sest lumega talv on üks õige talv, mida tahta. Aga kui arvestada, et talve on olnud 5 kuud, siis nüüd juba on kevade aeg. Mis ma saan ise siis ära teha, et kevad vähemalt toaski oleks? Panin murulaugu mulda (toas muidugi), tõin kaseoksad tuppa, ostsin lumekellukestega laudlinad ja laual õitsevad potis roosid. Mis veel? Muidugi kaunid pildid internetist :)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

*