Tapeete, mis muudavad elamist.

Meie ühes loengus ütles sisearhitektist õppejõud, et siseringis nad liigitavad sisekujundajaid tapeedivalijateks ja tegijateks. Üsna armas ütlemine :). Mõni solvuks, aga mina olen uhke, et ma olen siis see tapeedivalija. Olgem ausad, et arhitekti haridusega ei hakka keegi kellegagi tapeeti valima ja arutlema värvitooni üle. Keegi ei julge nende poole tapeedi murega pöördudagi. Aga miks peavad nõu saama ainult suure objekti omanikud? Mina arvan, et iga inimene väärib head arstiteenust kui ka ilusat kodu. Ja iga inimene peab julgema ja saama küsida abi ja nõu, siis kui ta seda vajab. Olgu selleks tapeet, diivanilaud või mis iganes ese, mille lisamine teeb kodu mõnusaks kohaks, kus me enamuse enda ajast veedame.

Ja viimastest tapeedi valimistest on mul ainult positiivsed emotsioonid, et valikus on tõesti igale maitsele midagi.

Pildid: mrperswall.se

NB! ja see loeng on vägagi huvitav

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

*