Koostasin poeskäigu jaoks toidunimekirja ning selleks võtsin ette ajakirja september-oktoober “Toit ja Trend”. Valikud siis allpool.
Olgu siinkohal öeldud, et pildistamise ja kirjeldustega ma ei pretendeeri toidublogijaks. Lihtsalt endal hea hiljem õnnestunud ja maitsvaid toite korrata.
Lihapallid tomatikastmes lk 32
Lihapallid:
2 viilu saia leotatult
1 pk seguhakkliha
pool pakki riivitud juustu
muna
tilli
pannil praetud sibul ja küüslauk
Jahuga paneeritult praadisin väikesed lihapallid.
Tomatikaste:
sibul ja küüslauk hakituna esimesena pannile
1 prk purustatud tomateid
tüümiani ja punet
(algses retseptis oli ka suhkrut)
Peedi-kitsejuustuamps lk 61
1 pk keedupeeti panna marinaadi: oliiviõli, palsamiäädikat ja soola-pipart
Grillisin kitsejuustu ahjus. Laotasin taldrikule ruccola lehti ja kreeka pähkleid. Eriline maitseelamus – teistmoodi.
Kook oli Õuna-halvaakook lk 67. Teha oli lihtne, kuid lastele ei maitsenud väga. Mehele meeldis, aga sellest ei piisa, et uuesti teha.