DSCN0189

Päev ajakirjaga “Toit ja Trend”

Koostasin poeskäigu jaoks toidunimekirja ning selleks võtsin ette ajakirja september-oktoober “Toit ja Trend”. Valikud siis allpool.

Olgu siinkohal öeldud, et pildistamise ja kirjeldustega ma ei pretendeeri toidublogijaks. Lihtsalt endal hea hiljem õnnestunud ja maitsvaid toite korrata.

 

Lihapallid tomatikastmes lk 32

Lihapallid:

2 viilu saia leotatult

1 pk seguhakkliha

pool pakki riivitud juustu

muna

tilli

pannil praetud sibul ja küüslauk

Jahuga paneeritult praadisin väikesed lihapallid.

Tomatikaste:

sibul ja küüslauk hakituna esimesena pannile

1 prk purustatud tomateid

tüümiani ja punet

(algses retseptis oli ka suhkrut)

 

 Peedi-kitsejuustuamps lk 61

1 pk keedupeeti panna marinaadi: oliiviõli, palsamiäädikat ja soola-pipart

Grillisin kitsejuustu ahjus. Laotasin taldrikule ruccola lehti ja kreeka pähkleid. Eriline maitseelamus – teistmoodi.

Kook oli Õuna-halvaakook lk 67. Teha oli lihtne, kuid lastele ei maitsenud väga. Mehele meeldis, aga sellest ei piisa, et uuesti teha.

 

 


	

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga



*