DSCN2677

Veel üks roog, mis väärib jäädvustamist.

Nädalavahetusel sai tehtud hakkliha kartulivorm. Mehele nii maitses, et soovis jällegi kartulivormi. Vahelduseks siis otsisin mõtteid Toidutare lehelt.

1  kg kartulit
oliiviõli
4  tk kanafileed (2 pakki)
2  dl hapukoort
120  g suitsupeekonit ( 1 pk)
200  g kirsstomateid
meresoola
Musta pipart
Basiilik (värske)
2-3  dl riivitud juustu

2-3 küüslauguküünt

Peeneks viilutatud kartul sai määritud vormi laotud. Kihtidele sool, pipar ja kartulimaitseaine peale. Pisut õli peale  niristatult ahju. Lisaks praadisin kergelt pannil küüslaugu ning küüslaugu tükid koos õliga niristasin kartulitele peale. Kanafilee lõikasin kolmeks ning keerasin peekoni ümber. 30 min 205C juures küspsenud kartulite peale laotasin peekonis kanafilee, millele sai hapukoort peale pandud. 20 min küpsemist ning siis veel poolikud kirsstomatid, basiilik ning riivjuust peale ja viimased 10 min ahjus.

Ja selline see sai. Väga hea.

Toidutare.ee. Erinevus originaaliga – ei kasutanud vahukoort ning lisasin küüslaugu.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga



*